Brezplačno GA 4 Data Studio poročilo in še kaj

Google Analytics, kot ga poznamo, se končuje, o tem sem pisal že v Vaš Google Analytics bo nehal delati – kaj lahko naredite?

Sam se močno pripravljam na to, da se prestavimo na Google Analytics 4, naročnikom pomagam pri prehodu, študiram kako GA deluje, kaj so nove metrike, kaj uporabljamo namesto Bounce Rate-ja ipd.

In sej veste kako je, ko Mesarec dela, ima vsak nekaj od tega.

Pripravil sem vam Data Studio poročilo za spletne trgovine, ki deluje na Google Analytics 4. In tokrat ga dobite tudi brez, da se naročite na e-mail marketing 😀

Tukaj dobite poročilo, klik

Brezplačno izobraževanje o Google analytics 4

Veliko sem že prebral (pregledal youtube-jov), preklikal in pogruntal, zato bom to delil tudi z vami. Pripravil sem serijo vsaj 14 e-mailov, ki vam prinašajo vsak eno pomembno stvar o GA4. Čisto brezplačno, naročite se s spodnjim obrazcem.

Kako ga uporabite

Najprej morate dati svoj e-mail. Ker v življenju pač nič ni zastojn. S tem boste prijavljeni na newsletter, ki vas bo opozarjal na nove članke na tem portalu. Nič hudega ne bo.

Po tem vas preusmerim na Data Studio report. Zelo pomembno, to poročilo morate najprej kopirati. Šele po tem boste videli svoje podatke. Torej kliknete tri pikice zgoraj desno in kliknete kopiraj. Sedaj morate izbrati vire podatkov. Izbrati morate Google Analytics, Google Data studio in Google Adwords račun v katerem imate najboljše podatke.

In to je to. Čisto enostavno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočeno

Ne zamudite novosti

Si se naučil/a kaj novega?
Če ja, mi dovoli, da ti pošljem naslednji članek kar na e-mail.