Chat gpt iz buzzworda do vašega osebnega pomočnika v marketingu

Posnetek spletnega predavanja, kjer dobite dostop takoj. Vprašanja še vedno lahko postavljate in dobite odgovor skoraj takoj!

Chat GPT je AI (umetna inteligenca) ki zna vse, ve vse in vse pove.

Je orodje, ki je dobilo milijon uporabnikov v let 5 dneh in je še vedno najbolj vroča tematika, zaradi katere se tresejo spletne gore.

Chat GPT ne bo zamenjal vaše službe, zamenjali jo bodo tisti, ki znajo uporabljati Chat GPT.

Naučite se uporabljati Chat GPT kot vašega najboljšega marketing pomočnika in pohitrite ter izboljšajte svoje rezultate.

Chat GPT sam vsakodnevno uporabljam in pokazal vam bom načine, kako ga boste tudi vi in tako hitreje in boljše delali v službi in doma!

 

 

  • Online izobraževanje, dostop dobite takoj in vam ostane za vedno
  • Praktični prikaz ekrana in klikamo skupaj 
  • Sami lahko postavljate vprašanja
  • Praktični primeri, ki jih boste lahko uporabili še isti dan.
  • Izobraževanje v vašem tempu.
Mojih predavanj Chat GPT se je udeležilo že več kot 2000 udeleženk in udeležencev iz 102 držav.

Vsebina predavanja s praktičnimi primeri

Komu je namenjeno izobraževanje
o CHAT GPT?

Kako bo potekalo izobraževanje?

Dobite dostop do posnetkov izobraževanja in prezentacije, ki jih lahko gledate naenkrat ali enega po enega v vašem tempu. Dostop do posnetkov dobite za vedno, tako da se lahko kadarkoli vrnete in ponovno pogledate izobraževanje.

Še tole morate nujno prebrati!

Podjetja, ki bodo danes začela z uporabo AI tako med zaposlenimi, kot tudi kot del njihovih storitev, si bodo zagotovila mesto med podjetji, ki jih ne bo povozil čas.

Res mislim, da je Chat GPT prinesel revolucijo, podobni izumu spleta, socialnih omrežij ali pametnih telefonov. Ne zamudite je.

Na tej delavnici bomo pogledali primere uporabe za vsa področja marketinga.

Mnenja tistih, ki so MOJA izobraževanjA že predelali ...

"o chat GPT sem izvedela veliko in še več kot sem pričakovala. Zanimivo mi je, ker je Peter govoril z chatCPT v živo in smo dobili sliko, kako dejansko deluje orodje. Se je tudi zgodilo, da ni vrnil pričakovanih odgovorov."
“Peter,

Tole izobraževanje ki si ga sestavil je TOP ŠIT!

Hvala ti - aja, pa prepoceni je 😀Način kako predavaš je res dober - jaz kot tehnični lajik zastopmin sedaj precej bolje stvari.

Priporočam vsem!”
David Benedik
"To izobraževanje je res super. Predavatelj je vse razložil čisto jasno in to, kar sem se naučil, sem že implementiral v svoje projekte!"
Aidan Nanya

za tiste, ki me še ne poznate

Sem freelance marketing svetovalec, ki deluje tudi kot CMO na obroke. Imam več kot 25 let izkušenj in sem delal z več sto podjetji (Gorenje, BigBang, Dewesoft, Chipolo, BirdBuddy, NLB, Generali, Triglav …) in sem jim pomagal dvigniti nivo njihovega marketinga nekaj nivojev višje. Pogosto izvajam delavnice v podjetjih in za splošno javnost, med drugim tudi DMI (digital marketing institute) in druga licencirana predavanja.

Certifikat ob koncu izobraževanja

Ob koncu izobraževanja prejmete certifikat o opravljenem izobraževanju, ki ga lahko pokažete delodajalcu.

Potrebujete predračun?

Če potrebujete predračun, vam ga z veseljem uredim. Uporabite spodnji obrazec in mi pošljite vaše podatke in zelo kmalu vam pošljem predračun. Po poravnanem predračunu boste prijavljeni na delavnico.

Seveda dobite tudi račun.

Spletno izobraževanje

Dostop takoj
99 € + DDV
  • Več kot dve uri posnetkov izobraževanja
  • Dobite dostop do prezentacije
  • Dostop do posnetka predavanja za vedno
  • Vprašanja predavatelju