Influencerke na hrvaškem

Marketing z influencerji je verjetno najbolj vroč način marketinga. Teorija pravi, da smo vsi postali bolj ali manj odporni na oglase, zato morajo blagovne znamke posegati po organskem načinu promocije, kjer (bolj ali manj) znane osebe preizkusijo produkt in o njem povedo svoje mnenje. Slovenija ima veliko influencerjev in influencerk, pa še konferenco (na kateri sem tudi predaval) in seveda seznam slovenskih influencerjev, ki ga je lani pripravila Futura.

Sam sem se ob različnih priložnostih že srečal z influencer marketingom; med drugim sem za enega večjih slovenskih brandov pripravil celostno kampanjo influencer marketinga za Hrvaško. V tem okviru sem seveda moral pripraviti pregled influencerk na Hrvaškem, saj smo le tako lahko ugotovili, kdo bi bil primeren za slikanje v spodnjem perilu.

In na koncu sem prijazen in seznam influencerk, potem ko ga ne potrebujem več, delim tudi z vami. Seznam nikakor ni popoln ali dokončen in vsebuje velike in majhne influencerke po mojem izboru ter povezave na njihove Instagram, Facebook, Youtube profile in/ali spletne strani skupaj s podatki o številu sledilcev na posameznem socialnem omrežju. Prepričan sem, da bo marsikomu pomagal.

Seznam si lahko ogledate spodaj, če pa želite, vam ga seveda pošljem prek e-pošte v lažje prebavljivi Excelovi obliki. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Priporočeno

Ne zamudite novosti

Si se naučil/a kaj novega?
Če ja, mi dovoli, da ti pošljem naslednji članek kar na e-mail.