No pictures, please!

Vsak človek ima v življenju cilje. Takšne in drugačne, postani astronavt, splezaj na Triglav, rolaj po avtocesti, vsak pač svoje.

Tudi jaz. Nepresenetljivo.

Eden izmed ciljev je še vedno, da bom enkrat predaval na TED talksih. Cilj A (tekači si pogosto za cilje postavimo cilj A, cilj B in cilj C, kjer je cilj C ponavadi priti do konca, cilj B je dosegljiv če bo šlo vse ok, cilj A pa dosežeš, če se planeti poravnaji) je govoriti na uradnem TED dogodku, cilj B pa na eni izmed variacij TEDx dogodkov. A je sicer precej nedosegljiv, ampak kam pa pridemo brez velikih ciljev. (En izmed ciljev je tudi, da bom enkrat imel lepo spletno stran. Ampak, to je še predaleč).

Do ciljev vodi samo ena pot, stopnice z manjšimi cilji. Evo, danes so tukaj manjše stopnice na katere sem stopil.

  • Lasten članek v Marketing Magazinu

MM je verjetno edina marketing revija v Sloveniji, ki kaj pomeni (valda, če sem jaz v njej :D) in seveda je pomembno, da se človek pojavlja v njej. Končno imam svoj author page in svoj članek.

Sicer sem bil že kdaj prej objavljen v MM, presenečeno sem ugotovil tudi, da stare članke brišejo (https://www.marketingmagazin.si/mm-blog/blog/13909/ko-iskalniki-obmolknejo-seo-za-glasovna-iskanja) ampak ok.

Zdaj pa sem objavljen z lastnim člankom, dolgim dve strani o razsikavi, ki sem jo opravil sam in je precej odmevala po aero svetu. In še, kar je zelo pomembno, s super naslovom. Ker pač imam rad poetične naslove (kot je tudi naslov tega članka :D) Ker, vedno bomo imeli SEO, bi moral biti slogan vseh podjetij. Mogoče bi to moral biti slogan mojega podjetja. Oziroma mojih podjetij. Ker sem ravnokar ustanovil novo, seos.group. S soustanoviteljico, seveda.

Članek si preberite na https://www.marketingmagazin.si/aktualno/vedno-bomo-imeli-seo-ali-analiza-optimizacije-spletnih-strani-letalskih-druzb

In še, povratno povezavo sem dobil. Tako da, seos.si leti v nebo 😀

  • Video intervju na naoff.si

Zanimivo je, da so komentarji tega video intervjuja bili “tega pa res nisem vedel o tebi”. Pa res je, na splošno ne govorim veliko o sebi, eni bi rekli, da bi moral več.

Na intervju me je povabil influencer, ki piše, snema in objavlja o kampiranju, avtodomarstvu in tudi teku, ker imamo tudi mi svoj avtodom. Če vas zanima kako sem prišel do tega, da razumem internete, koliko ultramaratonov sem pretekel in zakaj na večini odstopil, lahko vse to vidite na https://naoff.si/peter-mesarec-seos-dajmo-skupaj-kupit-en-stari-avtodom-epizoda-3/. Tudi tukaj sem dobil povratno povezavo 😀 Ker, we will always have SEO.

Vsi, ki iščete sogovornike, intervjujance ali pisce člankov, seveda sem vedno na voljo.

Vsi, ki iščete govorce za TEDx talks, imam precej idej, o čem bi lahko govoril. O relativnosti recimo. Ali pa o kritičnosti. In ponavadi se mi na predavanjih smejijo. Mislim, smejijo se mojim šalam, ne meni 😀

For those of you that are looking for TED speakers, I’m willing to pay 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Priporočeno

Ne zamudite novosti

Si se naučil/a kaj novega?
Če ja, mi dovoli, da ti pošljem naslednji članek kar na e-mail.