SEO roast #2 bo nekoliko drugačen

Evo, roast je mimo, hvala vsem ki se prišli. Spodaj najdete video iz roasta, ki je seveda še vedno live na Youtube in prezentacijo.

https://www.youtube.com/watch?v=080M8wmBaWA

Vse kar delamo je zato, da se učimo. Moj #1 SEO roast je bil namenjen točno temu, da se naučim, kako te stvari potekajo, poestiram format in da mi vi poveste kaj in kako mislite da bi bilo dobro.

Pogledali smo veliko spletnih strani tako na hitro, dve uri je bilo res veliko, to je nekako glavni feedback in moje lastne ugotovitve. Zato gre #2 nekoliko drugače.

  1. razlika bo, da imamo temo. Tematika bo mednarodni tehnični SEO. Torej vse, kar naša spletna stran potrebuje iz vidika programiranja in strukture za to, da čim bolje tekmuje na mednarodnih trgih. Pogledali bomo strukturo, koliko domen, katere domene, kako jih povezati med seboj, kaj so pravilno urejeni alt tagi ipd.
  2. Naredili bomo praktični pregled ene ali dveh strani, ki sta primerni glede na zgornjo tematiko. Izbiral bom med temi, ki so že prijavljene in novo prijavljenimi, po tem ko sem prestavil roast iz prejšnjega tedna se je prijavilo še nekaj spletnih strani.
  3. Na koncu bomo glasovali za tematiko naslednjega roasta.

Torej, vidimo se jutri, v petek, 10.12. ob 13.00 na YouTube kanalu, če pa želite prijaviti svojo spletno stran, pa to lahko še vedno naredite na https://seos.si/roast

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočeno

Ne zamudite novosti

Si se naučil/a kaj novega?
Če ja, mi dovoli, da ti pošljem naslednji članek kar na e-mail.