SEO Audit

Tehnični SEO audit
spletne strani

Če ste ravno iz mojega SEO Roasta, če želite, da vašo spletno stran res zanaliziram, tako da drugi tega ne vidijo in se posvetim vsaki podrobnosti, je to to, kar iščete. Na koncu tega teksta je kontaktni obrazec.

Ste vedeli, da je tisti del spletne strani vašega podjetja, ki ga vsak dan gledate praktično le vrh ledene gore, ki gleda iz morja. Največji del vaše spletne strani je v resnici skrit, to je tisti del, kako je vaša spletna stran sprogramirana. In tako kot pri ledenih gorah, je skriti del najpomembnejši.Ni važno, ali uporabljate WordPress, Magento, Opencart, Typo3, Joomlo, Shopify ali katerikoli drug CMS, ali pa je vaša agencija sprogramirala čisto svoj, najboljši vmesnik, ali pa sploh ne veste katerega uporabljate. Tehnična optimizacija je tista, ki bo naredila osnovno podlago, da bo vaša spletna stran sploh lahko dobro pozicionirana v Googlu.In logično je, da tega ne morete sami nadzorati ali preverjati, ker pač niste programerka ali programer. To so vam naredili, kako? Ja, to je tisto kar moramo izvedeti. V mojih 20 letih izkušenj in več kot 200 narejenih pregledih programiranosti spletne strani pa sem se naučil eno stvar.

Vsaka spletna stran ima težave

Samo najti jih je treba.

Oziroma, kot bi rekla Lili iz How I met your mother. Where is the poop?

SEO tehnična analiza spletne strani

Evo, Peter to the rescue.

SEO tehnična analiza spletne strani je produkt, v katerem naredim analizo vaše spletne strani. Uporabim orodja (SemRush, ahrefs, ScreamingFrog in po potrebi druga), pregledam vaše podatke (Google Analytics, Google Search Console) in seveda ročno prečešem vašo spletno stran. Pregledam več kot 70 različnih kriterijev, ki so pomembni za uvrstitev v Googlu in ugotovitve spišem v dokument.

V tem dokumentu je vsaka stvar opisana, kako bi morala biti urejena in s primeri prikazano kako je (narobe) urejena na vaši spletni strani. Dodane so tudi povezave do tehničnih razlag za programerje. In še dodatno, stvari so zložene po prioritetah A, B in C.

Ne samo da dobite dokument, z vami, vašimi programerkami in programerji, agencijo, zunanjimi izvajalci ali kdorkoli že programira vašo spletno stran se dobimo na sestanku in skupaj pregledamo dokument. Lepo točko po točko pregledamo in se pogovorimo kako naj to izvedejo. Če mislijo, da ne gre, poiščemo neko alternativo. Tako zagotovimo, da razumejo vse točke in da se pri vseh strinjamo kako naj se popravijo.

In, če pokličete zdaj … No, ne, v vsakem primeru tehnična analiza vsebuje tudi pregled po implementaciji. Torej, po sestanku se programerji zaprejo v pisarno, popravijo vse stvari in potem rečejo EVO. In jaz pregledam lepo vse stvari in pokljukam, kaj je urejeno, kaj ni, kaj še manjka. In tak pregled naredimo dva ali tri krat, pač da boste imeli vse končano.

V paketu, ki je na voljo zdaj dobite analizo, sestanek in vse preglede po enotni ceni 1.800 € + DDV.

Naročite SEO tehnično analizo spletne strani